View Single Post
Staro 28.08.2016., 18:58   #212
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ne znam, ne mogu nikako biti objektivan, jer sammyev software ne mogu smisliti. Da to srede prvi bih uzeo S7, ali ono...

Ako se nekim cudom odlucis za veci mobitel, uzmi u obzir i OP3. Dual sim, 64GB storagea (A5 ima 16gb ako se ne varam?), odlicna kamera, odlicna baterija. Najbrzi android kojeg sam uzeo u ruke. Osobno takodjer volim manje mobitele (iPhone SE koristim u poslovne svrhe!), ali OP3 je relativno kompaktan radi nacina na koji je napravljen. Barem za tu velicinu mobitela.

Malo je skuplji od tih 300 eura, ali je po svemu dosta jaci i bolji od nexusa 5x i a5.

Preporucio bih ti i xiaomia, mozda mi5. Ali kod njega je lutrija koliko vidim u vezi notifikacija, pa onda instaliranje custom romova (eu roma tocnije), itd. Ne znam koliko ti se to isplati ili da raditi. Ako da, vjerujem da je fantastican mobitel iako ga nisam koristio. Svi xiaomi mobiteli koje sam imao su bili odlicni po pitanju ulozeno-dobiveno.