View Single Post
Staro 28.08.2016., 17:52   #210
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Po pitanju featuresa, tu je samsung car. Bez premca, koliko god ti rootao, customizirao, itd. Ali samsung ima uzasan software koji je za cisti android spor, a s vremenom postaje sve sporiji. Evo trenutacno traje saga o Noteu 7 i njegovoj 'brzini'

Ali unatoc svemu tome, uzmi samsunga. Nexus 5X ima problema sa maticnom plocom, procitaj malo po ovoj temi. Standardni LG problem koji se ocito dogadja na vecini njihovih mobitela.

Ako te pak ne smeta velicina, idi na Nexusa 6P. Kamera je brutalna, a sto se tice featuresa ne vidim nesto sto A5 ima a da bi ti trebalo 'za posao'

Kud i kamo brzi/jaci/bolji, a imat ces i manje problema u buducnosti. Ili jos jednostavnije, strpi se mjesec dana. Uskoro google predstavlja nove nexuse, pa uzmes manjeg od predstavljenog dvojca.

Tnx na odgovoru. Bitna mi je veličina (sic!), preko 5.2 ne bih išao osim ako baš nemam razloga.
Isto tako, mobitel ne bi htio preko nekih 300 dolara/eura plaćati. Mislim da su novi nexusi koji dolazi malo preko te cijene, ali ionako sam za mjesec dana mislio uzimati pa ću vidjeti što ti novi kažu.
Kada kažem posao, mislim na česta putovanja. Trebaju mi aplikacije za komunikaciju da su stabilne - skype, whatsapp i viber, kao i OneDrive da radi i da mogu imati neki office zamjenu za editirati dokumente i čitati ih.
Zato i rekoh, nisam zahtjevan korisnik, ali bi htio reliable, battery efficient mobitel koji na putovanjima može i dobru sliku okinuti (zato Nexus 5x).
Ali vidio sam ovo što pričaš s matičnima... sačekat ću mjesec onda, ako ne, vjerojatno Samsung.