Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.08.2016., 17:42   #23615
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Neki ljudi jednostavno se negdje zure pa voze brze od ogranicenja i riskiraju kaznu,svatko ima svoje razloge i te ljude koji voze po lijevoj traci namjenjenoj za pretjecanje unutar ogranicenja treba zatuc palicom za baseball.Koji se ti kurac imas bahatit zakonom koji su ionako idioti pisali i provociras na forumu ljude koji imaju svoje osobne razloge voziti brze od ogranicenja? Da zenu vozim na porod ili dijete u bolnicu zapamtio bi ti tablicu i prvom prilikom zatukao i tebe i auto.Koliko sam puta zurio na aerodrom u zg i jurio 180/200 po autocesti,zbog jebenog posla,za mene u privatnom biznisu je vrijeme novac i 1000kn kazne cu platit bez problema ako je to cijena koju moram platit da bi dogovorio posao od 50 000eura.Ja sam oduvijek u zurbi i nikad nisam uzrokovao nikakvu prometnu nesrecu niti sudjelovao u istoj iako vecinom vozim iznad ogranicenja.
Joj ej, samo sam čekao "žene koje porađaju"...
Briga mene za tvoje razloge i kašnjenje na posao, ako ćemo se svi tako ponašati onda ćemo svi voziti 200 na cesti.
Šta ne kreneš ranije pa ćeš stići na vrijeme?

Lupaš tu o vožnji djeteta u bolnicu, a što je s mojim djetetom u autu kojem prijete divljaci na cesti?

Jel si ti SAM U PROMETU? Jel te briga za druge? Ne zanima me hoće li te policija novčano kazniti za brzu vožnju, ali me zanima hoćeš li ti ugrožavati mene i ostale u mom autu sa svojim divljanjem te izazvati nesreću.
Ja ti se sigurno neću maknuti, kraj.

Pazi ti samo te razloge, on juri za poslom od 50.000 eura, ahahahha.
panasonic je offline   Reply With Quote