Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Neki ljudi jednostavno se negdje zure pa voze brze od ogranicenja i riskiraju kaznu,svatko ima svoje razloge i te ljude koji voze po lijevoj traci namjenjenoj za pretjecanje unutar ogranicenja treba zatuc palicom za baseball.Koji se ti kurac imas bahatit zakonom koji su ionako idioti pisali i provociras na forumu ljude koji imaju svoje osobne razloge voziti brze od ogranicenja? Da zenu vozim na porod ili dijete u bolnicu zapamtio bi ti tablicu i prvom prilikom zatukao i tebe i auto.Koliko sam puta zurio na aerodrom u zg i jurio 180/200 po autocesti,zbog jebenog posla,za mene u privatnom biznisu je vrijeme novac i 1000kn kazne cu platit bez problema ako je to cijena koju moram platit da bi dogovorio posao od 50 000eura.Ja sam oduvijek u zurbi i nikad nisam uzrokovao nikakvu prometnu nesrecu niti sudjelovao u istoj iako vecinom vozim iznad ogranicenja.
|
Joj ej, samo sam čekao "žene koje porađaju"...

Briga mene za tvoje razloge i kašnjenje na posao, ako ćemo se svi tako ponašati onda ćemo svi voziti 200 na cesti.
Šta ne kreneš ranije pa ćeš stići na vrijeme?
Lupaš tu o vožnji djeteta u bolnicu, a što je s mojim djetetom u autu kojem prijete divljaci na cesti?
Jel si ti SAM U PROMETU? Jel te briga za druge? Ne zanima me hoće li te policija novčano kazniti za brzu vožnju, ali me zanima hoćeš li ti ugrožavati mene i ostale u mom autu sa svojim divljanjem te izazvati nesreću.
Ja ti se sigurno neću maknuti, kraj.
Pazi ti samo te razloge, on juri za poslom od 50.000 eura, ahahahha.