Treba mi preporuka za neki dual-sim mobač, mora biti dobavljiv kod nas u dućanu jer ću uzimati preko firme.
Uvjeti:
- ekran ne preko 5". Rezolucija od 720p je isto ok, ne gledam ekran kroz mikroskop
- min 2, bolje 3 GB RAMa jer ga ne mislim mijenjati tako skoro
- dual SIM + SD ili hibridni dualsim slot, ali onda mora imati barem 32 GB
- dobra kamera i baterija
- CPU da nije slabiji od ovoga što imam, GPU nebitan, nema igranja
- OS: navikao sam na MIUI koji koristim već dugo, ali nije uvjet. android verzija nebitna, 5.x nadalje
- da je build quality ok. staklene prednjice/stražnjice, alu kućišta i slična šminka nebitna, uvijek mobač uvalim u neki bolji case.
Privatno imam Redmi 3 Pro i mijenjao bi radi kriminalno loše kamere u uvjetima lošijeg osvjetljenja. Često moram fotkati nešto na blizu i ako nema dovoljno svjetla to je koma - slike su lošije od 2.5g starog R1, imam i toga doma pa sam usporedio
Budžet trenutno nije definiran, firma će to pokriti, ali znam da će ciganiti da bude što manji. Kako nemaju pojma o mobiteliji, izbor će vjeroajtno biti na meni pa sad treba dobro istražiti da se ne zeznem dugoročno. Htjeli bi da budem dostupniji na mobitel, dosad imam poseban službeni mob, ali ja baš ne jebem nošenje dvije cigle okolo pa sad pregovaramo oko dualsima
Gledam tu nekakve hauwei-e P8,9,lite, ali to sve koma, ili imaju 16GB ROMa ili su preko 5" ili nedobavljivi kod nas u dućanima.