Citiraj:
Autor Gabre
Da li su ovo direkt iz mobitela ili sa dodatnim obradama?
Odlicne slike!
Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk
|
Sve stock, ali 90+% ih je sa upaljenim hdr-om jer mi daje ipak malo bolji rezultat pogotovo kod fotkanja neba. Da sad moram reci jednu losu rijec o kameri, ne znam sto bi rekao. Vidjet cete da su one fotke u potpunom mraku prilicno zrnate jer nisu sa hdr-om (bez hdr-a su bolje crne boje), dok hdr od zalazaka i sumraka ipak spegla dobar dio suma. I to je jedino gdje jos eksperimentiram - lose i jako lose osvjetljenje. Volim okinuti nekoliko fotki, hdr ili bez, jer zna i fokus ili expozicija pobjeci ako ne pazis.
Citiraj:
Autor zvonac
@xlr, noćne su (vatromet) solidne, da se bolje izvuć iz njega za low light, recimo naslonit se negde il mob naslonit i spustit shutter još niže, al pošto nema OIS i još je shutter na niskih 1/18s, još slike dobro i ispadaju na tim postavkama i u tim uvjetima....
|
Probao sve, sjedio sam tamo pola sata i cackao: manual camer (iso/shutter), raw, stock kamera sa i bez hdr. Ovo sto vidis je vez hdr-a jer hdr ima tendenciju raditi nekakav glow na crnom nebu i nisam mogao dobiti jasan vatromet + crno nebo.