View Single Post
Staro 29.10.2005., 11:44   #11
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Copy&paste from http://www.games-underground.com/for...opic.php?t=580

,, KingMortal (09:05 PM) :
zašto hackera nema?
Gand (09:06 PM) :
svi me to pitaju, ali iskreno ja nemam pojma.
KingMortal (09:07 PM) :
pitao sam i damirka, al on ne odgovara
Gand (09:07 PM) :
ja nemam nikakve kontakte s redakcijom, sve sto znam je da je ugasen, pricao sams Djurovicem neki dna na telefon jedno pola ure, covjek je ogorcen, puna mu je kapa svega bila jos odavno, stalno su ga jebali u EPH, na koncu su valjda isli jos rezati neku lovu, predlagali Hacker na manjem formatu i novinskom papiru po cijeni od 8 kn, bez DVD-a, Djurovic je popizdio, odbio, ovi su rekli da ce ga onda ugasit, Djurovic se digao i otisao iz EPH.
Gand (09:08 PM) :
Znamd a su ga poslije zvali i nudili mu da ostane u EPH, da ode raditi na OK magazinu i jos nkeim glupostima, al covjek se nasmijao i otisao dalje, Presao je odmah u jedan drugi casopis, al sma obecao da necu pircati u koji jer jos nije sve ziher.
KingMortal (09:09 PM) :
jebote, koji shit
znači da više uopće neće biti hackera ili?
Gand (09:10 PM) :
da, ugasen nepovratno, ja prvi necu pisati za nesto sto se zove Hacker a da nema svoj format, necu ime stavljat pod to. Bolje da su ga i ugasili nego da dozivi sudbinu PC-a, da se smanji na format Dilan Doga (LOL) i svede na 50 stranica. Sramota.
KingMortal (09:11 PM) :
slažem se s tobom
kolumne će ti i dalje bit na gameru?
Gand (09:11 PM) :
oni su briojali da ce Hacker nastaviti izlaziti al u tom manjem formatu i na novinskom papiru, da se to i desi, nitko iz redakcije im nece na to pristati, i ovako smo mi svi pisali tamo za kekse, za nikakve novce, iz ciste ljubavi prema tim novinama. Pa kad je vec tako, onda barem da pisemo za nesto sto znamo da ima neku svoju publiku. Raditi cirkus od novina, nema smisla, ne bih pisao pod tim uvjetima da mi daju 1000 eura za kolumnu
Gand (09:11 PM) :
da, kolumna ide redovno na gameru bez beda
Gand (09:12 PM) :
vec sam i dobio par ponuda od drugih casopisa al nisam ziher da cu ici ikamo, nisma nikad pisao za neke novce, vise iz gusta, pa mi je blesavo stavljati se sad pod neciju zastavu, ako me kuzis. ne treba mi to. osim ako mi ne ponude basnoslovne novce Smile))))

Lik za CroGaminga sa Zoranom Zmiricem. ''