View Single Post
Staro 26.08.2016., 21:20   #919
GLUPAN
Premium

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Godly Pregled postova
kao prvo ne vidim baš razloga dizati proc ali ako te veseli samo stavi množitelj na 40 to ti je 4GHz i peri ili imaš u biosu već podešene turbo opcije mislim sve do 4,4ghz, čovječe pastu moraš svakako promijeniti, inače je dobro pastu mijenjati svakih 6mj. ako oc-aš ili jednom u godini za stock postavke.

ja sam svog ganjao sa ludim OC sve do 5,4ghz za bench na zraku 24,7 stabilni drzao na 4,6ghz ali sam ga vratio na default nema smisla ga mučit za 2-3 frame više koje u igrama i nevidiš, a da ne pričamo o potrošnji struje i izraženoj buci.

Vrhunski proc daleko bolji od nove sky serije

Što se tiče zamjene paste... kad sam jednom sastavio komp,pasta se nikad nije mjenjala počevši od 2003 godine i athlon mobilca 2500+ pa onda 3700+,pa E4300,8400 i sada ovaj i5 jel..,dakle to je.. 4 procesora i ovaj kao 5 i nikad nisam imao nikakvih problema,dapače! 3700+ iz 2007 godine i E8400 i dan danas rade uz dva puta godišnje čišćenja prašine (ostale sam prodao)

Možda sam imao sreće..

Uglavnom,dosta mi je i jedna potvrda,budem promjenio pastu i stavio tu koju sad svi preporučuju od coolermastera mx5 mislim..

To je to.

Muchas gracias!