View Single Post
Staro 26.08.2016., 09:56   #6652
shibi81
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
E vidis sve si mi lijepo objasnio i dao odgovor, hvala ti . Da tak hoce tehnicari na mom podrucju objasnit sve bi bilo drugacije. Da ja sam imo brzinu na speedtestu 45 dok je radio obican maxtv uz marginu 8.6 i to mjesecima i nije radilo ovak da krade brzinu neta dok je maxtv bio upaljen.Profil je bio 49536 /16532 tj turbo50+maxtv. Onda sam raskinio ugovor i prije koji dan preko sluzbe za zadrzavanje korisnika ugovorio bolji paket sa manjim cijenama. Kad su aktivirali turbo brzinu i hd paket ruknio je internet i telefon sam je maxtv radio, ja prijavio kvar pet dana ceko na tehnicara i kad tehnicar doso zvao je svoju podrsku i uspostavili su sve 3 usluge al imam ovakvo stanje tj fault repair profil sto kazes a nisu uopce probali stavit normalan profil. Da su stavili normalan profil i da je to stekalo nebi nist reko onda za ovaj fault repair sto sad imam al oni nisu ni probali sa normalnim profilom. Vec su me zvali jutros sad opet cekam tehnicku da zove a i bar znam sta im reci kad si mi sve objasnio.
shibi81 je offline   Reply With Quote