Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.08.2016., 00:26   #23555
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Ne trebam se ja educirat,da sam educiran sam bi si mapirao auto glupsone Sto se doktor poput tebe nije javio ranije,pa da tebi odvedem auto? Ja imam svoju struku u kojoj sam vrlo uspjesan,ne trebam imat magisterij da bi iznio svoja razmisljanja i saznanja o odredjenoj temi,ja prenosim sta sam cuo,bilo tocno ili netocno.

Pobrkao sam piggyback ilitiga plug & play s generickom mapom,piggyback je laznjak.Imao sam takav modul prije 10 godina na passatu,dim sport na prekidac,mogao se palit/gasit...ljudi radite s svojim auta sta ocete,ja sam siguran da bolje mjesto za remap od tunerca nema u blizini.

Sto se tice o nekom drugom 508 i 165ks motoru mogu biti itekako drugaciji,od stock snage do stanja u kojem se nalaze...evo moj izbacio stock 5ks manje ali 40nm vise nego sto su tvornicki podatci...pa ti budi pametan.

Masovna proizvodnja,neces nigdje nac 2 identicna motora...svaki se u finim detaljima razlikuju,pogotovo s vremenom kada se na kraju sve svodi i na redovito ili neredovito odrzavanje.Uzmi za primjer lose odrzavan i odlicno odrzavan isti motor od npr 150 000km,svaki bi po meni trebao dobiti zaseban remap jer lose odrzavanje sigurno ostavlja odredjene posljedice i promjene u radu motora.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 26.08.2016. u 00:34.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote