Citiraj:
Autor Thoroughbred B
zvao toyotu servis i oni meni kazu da niti jedan auto nije konstruiran za drzat gas do kraja cijelo vrijeme...a ja si mislim jebes auto koji ne izdrzi 10min tarenja...
Genericke mape su atestirane na 1 motoru i po meni to nije najbolje rijesenje jer svaki motor je prica za sebe.
|
Gluposti govore, reci to prosječnom švabi koji putuje svaki dan na posao autobahnom bez ograničenja.. svaki motor ako je ispravan može i mora normalno radit i par sati pod full gasom na max snazi. Zapravo dovoljno je samo par min da dođeš u "stabilnu" fazu, tj. fazu gdje se sve zagrije maksimum koliko ide. Slično kao kad grafu opteretiš recimo furmarkom i u roku par min temp dođe do nekakvog maksimuma koji ne prelazi ni nakon sat vremena.
Dakle neće nitko a pogotovo bmw, merc, vw složit motor koji ne može svaki dan derat kilometre na max snazi, eto primjer autobahn.
Misliš da je npr. neki drugi 2.0 hdi 165ks u pežou 508 drugačiji od tvog po nečemu? Kolike bi to morale bit tolerancije u proizvodnji da na kraju proizvodi ispadnu bitno različiti.. nema tu neke bitne ako uopće razlike, pogotovo ako su identičan kod motora.