Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.08.2016., 13:37   #23540
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Nemam pojma šta je sve radio...uglavnom nije ubacio generičku mapu što rade u HR,nego je mapirao ručno sve na ecu po rezultatima mjerenja svih bitnih stavki (gorivo zrak itd) i napravio custom remap baš za moj motor.

I naravno valjci prije / poslije...

Za posao koji je napravio i TKO je radio 300 eu je sitniš,Ervin Ivančić dobro poznat tuner s završenom školom za isto u USA i ITA.Već dugo godina se bavi s time...

Idući posjet bi mogao zaokružit na 200ks i 450NM...i to će mi napravit besplatno !

Jučer je sve to trajalo od 13.30h kad sam došao do 22.17h kad je konačno završen auto i bačen na valjke...nikako provalit zaštitu koju je ECU imao,nikako da prihvati mapu iako je reflashan ecu nekoliko puta...na kraju je bilo lemilica u ruke i napravili nekakav spoj koji skida zaštitu s ecu-a...

Nema garancije na motor...na vlastiti rizik Samo garancija na njegov remap,ukoliko njegov remap sjebe motor...u tom stilu.Tebi motor može otić kvragu i bez remapa,tako da nema smisla preuzet odgovornost za bilo kakve buduće kvarove.

Ali koliko sam pohvatao tlak u turbini je isao gore samo za 0.2 bara,tako da što se toga tiče ništa strašno.