zapravo, americanski zatvori su zaista jako okrutna mjesta,za bilo koga, pogotovo
za high\middleclass bijelce,pale policajce , a Naz je valjda jedina rasa\vjera koja je u jos vecem skripcu, najme,Arap,Musliman u Newyorskom(post 9\11) zatvoru i to zato jer je "silovao" i ubio >bijelu< curu, IRL life expectany bi mu bio otprilike 5-6 minuta, a kaj je najgore cijeli slucaj je bio prenosen na TVu(gdje su ga pretvorili u monstruma) tak da je svako u zatvoru znao sve,
nije on nikakav badass, da nema Freedya , vec bi Naz od davno zasmrdio, cisto prezivljavanje ,a i kak serija tece ,Naz nije bas takvo nevinasce kakvim se cinio u startu. Makar , ja mislim da 07 ep pokazuje da je Naz presao point of no return crtu, sve i da ga puste, ni jedna skola ga nece primit,Freddy mi ne izgleda ko lik koji ista radi bez nekog dugorocnog motiva i iz dobrote, dokle god ce imat koristi dotle je Naz offlimits.
Pedofili zive dugo ko leptiri, silovatelji ko vinske musice<<<(tu je Naz, sad mu jos dodaj da je arap,musliman i ima nevinu facicu, ak bi imao srece da prezivi bio bi necija bottom bitch best case scenario, VICE ima par dobrih dokumentaraca na tu temu(US zatvori)