Citiraj:
Autor dh41400
Raspored railova ti je detaljno naveden u manualu 
|
Hmm onda ja nevidim dobro ali na ovoj slici ne pise koje je Rail 1,2,3,4,5,6 ?? ili racunas logikom s lijeva na desno da je gornji lijevi broj 1 pa tako na dalje ?
Citiraj:
Autor dh41400
Po pitanju snage, u tvojem scenariju, to napajanje bi bez ikakvog problema trebalo tjerati još dvije dodatne grafe.
|
Znam da moze izgurati 6 grafi snagom ali mene brine dali mogu jedan rail splitati na dvije jake grafe jer u tom slucjau imam dosta kabela za 6 grafi. Ako pak nemogu iz jednog raila spojiti dvije grafe onda trebam jos jedno napajanje zbog nedostatka PCI-E kabela (ima ih 10 a za 6 grafi treba teoretski 12 u tom slucaju)
U biti jedan sam morao iskorisitit za maticnu jer za 3 i vise grafe zahtjeva dodatno napjanje da bude ustekan 6 pin PCI-E u maticnu.
Znaci umjesto 10 komada PCI-E 6+2 pin konektora imam jos 9 ali to su u biti 4 i pol raila slobodna s tim da vjerojatno nebih dirao ovaj od ploce (musicava je dosta i bez toga

) pa racunam imam 8 slobodnih. To su za TitanX , 980Ti, 780 i slicne "samo" 4 grafe jer svaka zahtjeva 2 konektora ali u slucaju 1080 koja ima 1 komad 8 pinski mi to zvuci znatno bolje/upotrebljivije jer mi pada na pamet da jedan rail mogu onda koristiti za dvije grafe.