View Single Post
Staro 24.08.2016., 10:49   #1976
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Blue Spirit Pregled postova
Nemoguce ne postoji !

Postoji volja, red, rad i discilina.

A postoji i nedostatak iste.

Na nama samima je sto cemo napraviti od sebe.

LOL

Jel ovo bilo za vas ekipu da sami sebi opravdate svoj nedostatak razumjevanja za bilo što drugačije...
ili je bilo namjenjeno kao motivacijski za mene?

Ako ti je namjera bila ovo drugo , morat ces mi naci malo bolji tj. teži primjer od veterana.

Šta se tiče "nemogučeg" , daj se probudi.
Ko šta ti nebi mogao poletit da se baciš s mosta bez obzira na količinu volje, tako i netko u kolicima nebi moga protrcati 3 metra bez obzira na količinu volje.
Neke stvari su u životu nemoguče a tu spada kombo mene i forsiranja kao što govorim to od početka.

Što se tiče točnog razloga "zašto je tako" i "nismo znali" kao argumenta za ponašanje određenih...
Nije nitko znao pa opet, neki nisu navalili kenjat...
Ti koji nisu i koji su se pokazali kao ljudi , dobili su moje hvala i točan razlog "zašto"...

Inače , ako nekog zanima , ja sam se nekako sprijateljio s biciklom pa se potrudim svako 2 dan provrtit malo pedale par minuta.
Nadam se da ce na duze staze bit sta koristi jer mi trenutno nimalo ne pomaze :-/

@perich

Ako trebeš nadoknadit 5-6g kalija dnevno , bog ti pomogao.
Nadoknađivanje tih razina izlazi iz domene prehrane i u domeni je "kalinora" i infuzije.
Od drugog peču žile ako ne želiš vuči cijeli dan infuziju sa sobom a prvo zna sjebat želudac i crijeva u tim dozama zbog čeka stoji i max dopuštena dnevna doza. Zbog toga ja više i ne lječim svoju hipokalemiju ( trebao bi umjetno unosit 9g dnevno) i funkcioniram "normalno".
Inače , Aldactone tj. diuretik koji štedi kalij je bilo moje riješenje za vodu ali i to dolazi s svojim problemima tako da ,
pojedi tu i tamo bananu ili pomu i ne opeterečiuj se s vodom i kalijem.

Ako te nešto opterečuje , prebaci to na likara....
Da nebi bilo "ode srce /ubio se zbog onlajn preporuke".
Dijagnoza bilo kakvog deficita je nalaz krvi a ne onlajn kalkulator.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 27.08.2016. u 09:13. Razlog: gramm.
Imagine je offline   Reply With Quote