Imho dosta to ovisi od nacina kako koristis mob. Dugo sam koristio elementalx na N5, bio mi je vrh. Franca nisam mogao ni zamisliti. Onda sam fleshao hellscore i to je bilo to, max sto sam mogao izvuci iz N5ice a da ne steka (previse).
Na 6P sam odmah fleshao elementalx. Onda s vremenom se poigrao s governor profilima jer sam citao da ekipa bez beda radi 6-7h SoT. Kita labudova, u mom slucaju dobivam samo trzav mob i skoro pa isti SoT. Pa sam probao franca i nakon nekog vremena skuzio da radi puno bolje, cak i po pitanju baterije mi je bio bolji, a sve na stock postavkama. Na kraju sam samo kupio njegov app i prebacio na powersave profil postavke (nizi taktovi i gpu). Tu sam izvukao malo i to je to. Mob trzne tu i tamo, nije da me puno smeta. Neki dan sam ugasio cpu boost opciju pa jos testiram kako to izgleda. Zasad ne vidim razliku kao sto si i sam rekao.
Nijedan governor profil mi nije dao neki napredak pa sam odustao od toga jer valjda za moj nacin koristenja moba to ne igra ulogu, dunno :/