View Single Post
Staro 24.08.2016., 06:41   #1458
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Kod zene iPhone 5s kojeg sam koristio dvije godine. Vec gotovo godinu dana koristi ga ona. Ni packe na ekranu, ali stvarno ni packe. Ni kad gledas pod raznim kutevima. A nikad nikakva zastita.

Nemam pojma sta samsung koristi na SGS, ali note je uzasan po tom pitanju jos od notea 4. Zanimljivo, Note 3 nije patio od tog sindroma da se ekran ogrebe prakticki sto ga obrises od traperice. Opcenito, ako se mobitel moze ogrebati od malo tkanine onda je to srot od stakla na istome.

Od Androida duze koristio OPO, ali i par xiaomia. Nikad nista na istima. Dok sam s druge strane vidio osobno, ali i dosta citao po netu o problemima sa Note 4/5. Procitah da samsung stavlja neki svoj zastitni sloj na GG i da je problem u tome.

Koliko ima istine u tome ne znam. Ali mobitel uvijek koristim gol. Bez ikakvih zastita. Jer ga jednostavno volim takvoga koristiti. Netko voli 10mm debelu maskicu + zastitu ekrana, i to je ok. Ali ja to ne mogu smisliti.

Jedan od razloga zasto sam odmah prodao iPhone 6s je sami (idiotski) nacin na koji je isti napravljen. Nema sanse da bi kod mene gol prezivio par mjeseci. Klizavo govno. Lakse mi drzati Notea 5 10x od iPhonea 6s. A prvi je osjetno veci i napravljen gotovo cijeli od stakla.
potpis od rijeci do rijeci na sve.

imao sam oneplus, nexus5, iphone, lg g2, motox, iphone 6s, nexus 6p, i ne znam sto jos, i na nijednom nisam uspio ogrebati ekran. a na noteu uzas.

a iphone 6s je uvjerljivo najnergonomicniji mobitel sto sam imao u rukama, definitivno lakse i cvrsce mi lezi note5 i ne ispada iz ruke, dok iphone NE MOGU jednom rukom koristit jer stalno klizi iz ruke.
Gabre je offline   Reply With Quote