mislim da bi ovdje na forumu svi bili zadovoljni tek kad bi sve grafe imale 8gb rama, ali da se razlikuju po samoj snazi tj po drugim stvarima.. upitna je samo cijena 1060 s 3gb vrama, ništa drugo.. da li ima smisla da izdaju takvu grafu, ne znam, kao što rekoh, ovisi o samoj cijeni.. to što mi živimo u HR, pa su cijene takve kakve jesu je skroz druga stvar
šta ako netko kupuje grafu i ima 20" ili 22" monitor, ili igra na hd ready tv-u? naravno, ne tako davno su grafe imale po 1gb vrama, evo ove moje gtx560ti.. u par godina je napravljen skok na 8gb vrama.. a sad svi gledaju kako to neće biti dosta u budućnosti.. ionako kako danas stvari stoje, potrebno je komp mijenjat svake druge godine (bar grafu) da bi bio u toku, ne razumijem ćemu toliko pljuvanje po ovoj 1060 s 3gb
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Švabo za 470 4gb (za koju je 4gb još OK) pod minus:
Za jaya mi se neda gledati videje, ali baš je ismijao ideju (dok nije bio siguran da postoji), te rekao da je 4gb JEDVA dosta
|
danas više nema future security, s obzirom na napredak u tehnologiji.. sve manje i manje se komp kupuje kako bi trajao 5 ili 6 godina, koliko god mi to htjeli