Citiraj:
Autor Drug Brko
@IcyTexx
Nebi ti htio soliti pamet niti ti pametovati, ali me zanima - kako ti tempered glass smanjuje "user experiance"?
Drugo je ako misliš na vizualne probleme kakve je imao kolega Sn4k3 sa curved glass protectorom.
A i kod GG5 nemaš velikog izbora. Ili te baš briga za sitne risove po šajbi ili te iritira pa ćeš staviti glass.
Ali da je to idiotski napravljeno - je. Ovo je idotluk na razini onog Antishatter filma na Xperiji Z i Z1 koji se žuljao ako si ga krivo pogledao. AGC Dragontrail je jebenica. Tu nema ogrebotina ni risova. Ali nije razvikano i skuplje je nego sve (vjerojatno) jeftiniji Gorilko.
|
Mislim na virzualne probleme s curved glass protectorima. Pogledao sam hrpu videa na YT. Nisam ih probao pipkati, ali sigurno bi me iritiralo i da je zaljepljen samo po rubovima, a da na sredini odskače od površine ekrana.
Citiraj:
Autor Rista
Na stranu sto izgleda ruzno i jeftino, ja nikada nisam vidio taj tempered glass da ne utjece na kontrast i/ili reflektivnost ekrana, osjecaj pod rukom, osjetljivost toucha. Svaki ima bar nesto ili sve od navedenoga. Bilo kako bilo, poprilican je bullshit da se pretpostavlja da to moras stavljati na mob koji toliko kosta.
A za perfomanse, nista novog nazalost. Prvi video koji sam vidio od N7, trza na unlocku i to posteno. Jednostavno sramota.
|
I ja sam bio probao par tih stakala na mobitelima od prijatelja i niti jedan mi nije "to" kao staklo od mobitela. Na iPhoneovima nije pogođena zakrivljenost stakla i stvaraju loš rub na koji prst zapinje, a još neka stakla koja sam vidio su mijenjala kontrast ekrana. I to ne uniformno nego različito na istom ekranu.
Možda nisam probao dovolno kvalitetna i skupa stakla?
Svejedno, stakla ekrana koja sam dosad imao na novijim mobitelima su dovoljno dobra za moj use case (što znači da ne moraju biti dobra za sve ostale - meni mobitel nikad ne pada na svu sreću, a rijetko se nađe s nečim dovoljno tvrdim da bi se izgrebao), pa zato ne želim ni screen protector. Jedino što sam zadnjih godina imao je dBrand i to samo zato što su iPhone 6 i 6S bili preskliski za normalno rukovanje, a izgleda da ću ga morat nabavit i za HTC10.