Citiraj:
Originally posted by sc00pe
ne, nemam love - bas zato i kupujem u info gami gdje mogu dobiti 16 % popusta.
i da kopi pejstao sam (sherlock holmese... stvarno tesko za shvatit).
|
moras znati da kupnja u Info Gami moze biti veliki rizik, a ako nesto crkne nece dugo zamjeniti 8meni je npr. riknuo novi monitor, lijepo pise da je rok zamjene monitora 45 dana!!, ali ko lud moze 45 dana bez monitora, pa sam lijepo poslao starog tamo nakon 20ak dana i on se fino vratio sa monitorom (istina, to je bio demo monitor)
Demo monitori su (po terminima info game) rabljeni monitori, koji su radili kao izlozbeni primjerci. Moj je naprimjer kupljen 21.12. 2001., a proizveden je "November 2000". Nisam dosad imao nekih velikih problema, slika je zadovoljavajuca, jednako je i sa monitorom od frenda (Fujtisu e17nesto), ali mnogi ce ti reci da treba od takvih monitora bjezat ko od crnog vraga. sorry, ali kad su monitori u pitanju, nisam dovoljno kompetentan da dam svoje misljenje, mogu ti samo dati iskustva sa demo monitorima (a ona za sad nisu losa), iako bi ti ja radje preporucio neki novi ADI iz Ve-Mila, ili bilo koji novi 17", jer je 1600kn premalo za novi 19 (osim KDS). Valjda mozes kupit tamo konfu bez monitora.