View Single Post
Staro 23.08.2016., 15:00   #3
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Izgleda kao odlican monitor, cijena je problem... skupo je to jos uvijek previse.
Dizajn, ha... pa 10cm ruba znaci samo da ce disipacija topline biti bolja i da unutra nije nista zgurano.
Mat znaci da nema prelamanja/odsjaja nikakve svjetlosti po/na rubovima monitora kao ni ruznih otisaka prstiju.

Test je malo siromasan, fali jos tu puno informacija ali po meni dizajn je odlican, monitor je masivan te iako sam veliki protivnik 16:9 monitora ovaj moze proci jer ima ~30cm u okomici kao primjerice neki 16:10 22 incha, tipke nisu touch sto je isto dobro.

Jedino sto bih volio znati koliko su recimo slova D,T,A itd... fizicki milimetara visoka na nativnoj mu rezoluciji u normalanom fontu od Mozille Firefoxa, ako su bar 3mm onda ce mi se jos vise svidjati

Sve u svemu cini se jako dobar monitor sa pregrst mogucnosti i funkcija, vrlo solidnim brojem prikljucaka pa i kamera mu je pun pogodak... da je bar 100€ jeftiniji vec bi isao lagano kibicirati po shopovima no ne prije info-a koliko su slova fizicki visoka...

Oce ovaj primjerak sa testiranja ici u prodaju testnog hardvera mozda ?
silver_tip je offline   Reply With Quote