Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 22.08.2016., 22:50   #34887
subabuse
Premium
Moj komp

subabuse's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
Trebam savjet...u koji restoran (lignje,hobotnica i slično) na Krku? Na Baški sam na godišnjem i nemam pojma što valja...

Da li je Tripadvisor dobar glede preporuka restorana?
Ja sam radio u Malinskoj tam negdje oko 2003,restac she zvao Adriatic. Ima I hotel s istim imenom, al nikakve konekcije. U glavnom to he bila konoba u prizemlju ogromne viletine . Malo prikrivena, u glavnom gazda he pro kuhar (di je kuhar gazda,hrana je vrh)I svako jutro je Barba dolazio direkt koce s frizom ribom is pod stola. Gazda he speko zanat u okupatorskim drzavama,ljeva ruka mu he bio cook iz Amsterdam a I garantiram DA nema frskije(sve se prodalo,a sta nije za riblji temeljac dnevno radjen ). Ak such jos tam I ask oces obilat gradele, raspitaj se. 0rada,brancin, zubatac, skampi,sampjer, sjecam se imali smo jednog jastoga kojeg smo zvali doberman(ja ga na uzicu I u setnju,ono instant maskota ) ,djubre je imalo 6-7kg. Name kraju smo game prodali talijanima za nekih +300-400$(sto he u biti bilo povoljno jer se 6 ljudi natrpalo I podjelili racun). Tam sam se naucio jest zive skampe koje bi ubio s limunom . U gl. ak jos uvijek to radi neces fulat. Sam provjeri Joel gazda turopljac Dragec.
subabuse je offline   Reply With Quote