View Single Post
Staro 28.10.2005., 21:35   #524
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by s.u.l.e.l.u.s
JEDAN JE SCORIA ELVIS.

Šta je najgore ona ped.rčina od Koljanina i Ježića će ga stvarno otjerat...E PA NESMIJEMO IM TO DOPUSTITI!!!!!!!!!
Evo jedne prigodne slike

Ako neznate,to vam je bio trener auxsera(neznam kako se piše),koji je malo više bio na trenerskoj klupi. Točnije 44 godine!!!
Zašto mijenjati nešto šta valja??
A ja ću unatoč zabrani ove subote na Kantridu i dat svoju podršku Scoriji i igračima!!!A to bi svi trebali učinit koji barem malo vole svoj klub!!
Slazem se samo sa djelom da Scoriji treba pruziti podrsku,a moglo bi se istjerati i Koljanina to ne bi bilo lose.Jebiga Jezic ima pare,iako jebes pare akoi nema drugog.Ali kada bi se klub privatizirao i bilo bi vise Jezica onda bi bilo ok.
A sta se tice Scorie dajem mu puno podrsku.Igracima!? E to nece ici,bas su se osramotili protiv Pule i Cibalije pogotovo protiv cibalije.Ja da im dajem pare za kartu i da se trudim a oni da secu po terenu nakon par pobjeda e pa nece ici.Ovaj vikend me Kantrida nece vidjeti.Nije stos u rezultatu nego u pristupu,mogli su izgubiti 10-0 i ja bi dosao ,ali 4-0 i setati se po terenu nema bas smisla....
Zivio Scoria,slazem se neka ostane idemo cistiti radije igrace...Krpan-Rendulic...Vratiti Cavala-Zorana Bana-Ercega...Erceg zivi za Split ali se covijek bar trudio...