View Single Post
Staro 22.08.2016., 17:00   #1377
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor HyperX Pregled postova
A koji uređaj se može kupiti da ima sve što i speedport? Zanima me čisto model i cijena? Jer ako se uspije napraviti da radi i telefon,onda bi se moglo sve spojiti na taj novi router,a speedport staviti u ladicu, i ako se uspije tagati vlan za telefon na speedportu,onda bi se moglo tako i na drugom uređaju ili?
nijedan,na vdsl-u fritzboxovi rade,ali na optici je nešto treće blokirano od tcoma za voip,da bi se to promjenilo trebao bi se desit ustanak naroda,u
razgovoru sa pravnicom hakoma,za zakon sličan njemačkom trebao bi doć iz sabora,za to bi trebalo vjerojatno par desetaka tisuća potpisa,
ako ne i sto tisuća,oni trenutno mogu samo pojedinačno testirati i prisiliti t-com na raskid ugovora koji ovak i onak dobiš ako ga tražiš nakon najkasnije drugog prigovora,
čak ga dobiš ak previše cendraš ako ga i ne tražiš,naspram optici konkurencija je mizerna,pa eto treba se snalaziti kako ko može i hoće.

Citiraj:
Autor bumbak12 Pregled postova
ma gluposti, pa vec godinu i par miseci sam na optici i kuci i na poslu bez njihovog routera pa nikom nista.. još najbolje da mi za to nesto kenjaju..
ja im svaki puta otvoreno velim da im je ruter smeče,i da sam direktno spojen na ont,i uvijek dobijem riječi svačanja,a djela nula bodova i nikada mi nitko nije rekao da ko nebi smio,
sad da se desi nekaj s linijom valjda bi bio dovoljno inteligentan da spojiš speedport prije prijave kvara,samo bar kod mene nijednom eto skoro godinu dana linija nije zaštekala,
a za speedport pouzdano znam da svi zaposlenici tcom-a ga drže smećem ali smećem koji njih manje košta.

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 22.08.2016. u 17:10.
skalar je offline   Reply With Quote