View Single Post
Staro 22.08.2016., 12:16   #1747
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Fatal1ty Z77 Pregled postova
Narucivao skupi sat preko Chrono24 i nikakvih problema. Osigurana posiljka i sve 5. Samo uzimat od trusted sellera...
Slao sam i jedna sat od cca 5000e u NL na servis te je osigurana posiljla bila u jednom smjeru 100e.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Pogledaj si Uhrforum, Watchseek a i Portal satova u nas, pa vidi što ljudi kažu za Chrono 24.
Mislim, kamo sreće da se može sa 100% sigurnošću uzimati, tko sretniji od mene.
Ok, ima cijena i odabira ( kojih nema u nas ) za koje se isplati rizik. No, da uzimam sat za park k eura i ne spavam noću hoće li doći ili ne, to mi se baš ne radi.
Makar kažem, tko voli... sigurno da ima super poštenih trgovaca...
P.S.
Moj savjet kolegi koji se raspituje za sat i crono 24 je taj da se registrira na Portal satova te neka stavi da kupuje taj i taj model... mislim ako su se nabavljaju Brequetovi i VC-ovi onda je nebo granica. Fino se nađete i to je to.. eto ja sam tako uzeo i Bondicu i Tag Aquaracer i sve super bez sekiracije
Vidjeti i ovu trgovinu.. s tim da računa se 30% više kad stigne zbog carine 5% i 25% PDV. Imaju super izbor.. ako nije već pogledano jel... i Gemnation, navodno su ok, mislim da je jedan kolega s foruma ovdje uzimao FC od njih
http://www.jomashop.com/
burmuz je offline   Reply With Quote