Tema: konfa 2.put
View Single Post
Staro 14.01.2003., 17:24   #2
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Re: konfa 2.put

Citiraj:
Originally posted by sc00pe
-- Cini mi se najisplativije kupiti kod INFO GAMAdi ali vi me odgovorite ...

tipkovnica Tipkovnica FUJITSU SIEMENS (Samsung) Multimedija SEM-M2A, Built-in external hot buttons (Internet, Mute, Vol. Up-Down, Stop, Play, Record...), HR, soft, PS/2 101,32

monitor 19" FUJITSU SIEMENS C994, Invar Shadow Mask, TCO99 (max1600x1200), 96kHz, digital, OSD, 0.24mm, 1280x1024@85Hz, WHITE BOX 1.611,89
1. Samo kod nekih komponenti si pisao NOVO!!, znaci li to da su ti oni dali potvrdu da ne prodaju nove komponente?

1.1. Salim se, to si copy-paste iz cjenika, a ovo su nove na ponudi, ne morate me odmah napast (ako ste mislili)

2. Mislim da se Fujitsu-Siemense tastature ne mogu kupiti posebno tj. odvojeno od cijele konfiguracije, koja naravno mora biti Fujitsu-Siemens, a tvoja to nije, zato ukoliko je moja tvrdnja istinita (provjeri je negdje u Siemensu, ili ce ti je potvrdit/demantirat neko s foruma) razmisli o porijeklu te tastature. Slicna stvar je bila sa Siemensovim kucistima koje si mogao nabaviti (a gdje drugdje) u Info Gami, koja se, naravno, ne mogu kupiti odvojeno. O Info Gami ti dovoljno govori cinjenica da se braticev frend se ekipom jednom igrao "ko ce dobit vise novih komponenti u kompu kupljenom kod Info Game".

3. Monitor je demo pretpostavljam, am I right?

4. Posto se cini da imas love, preporucam ti ATi 9500pro 128 i kupovinu u nekom ducanu koji je na boljem glasu (za moje prilike su to Ve-Mil i HgSpot)
Elven je offline   Reply With Quote