14.01.2003., 17:24
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: konfa 2.put
Citiraj:
Originally posted by sc00pe
-- Cini mi se najisplativije kupiti kod INFO GAMAdi ali vi me odgovorite ...
tipkovnica Tipkovnica FUJITSU SIEMENS (Samsung) Multimedija SEM-M2A, Built-in external hot buttons (Internet, Mute, Vol. Up-Down, Stop, Play, Record...), HR, soft, PS/2 101,32
monitor 19" FUJITSU SIEMENS C994, Invar Shadow Mask, TCO99 (max1600x1200), 96kHz, digital, OSD, 0.24mm, 1280x1024@85Hz, WHITE BOX 1.611,89
|
1. Samo kod nekih komponenti si pisao NOVO!!, znaci li to da su ti oni dali potvrdu da ne prodaju nove komponente?
1.1. Salim se, to si copy-paste iz cjenika, a ovo su nove na ponudi, ne morate me odmah napast (ako ste mislili)
2. Mislim da se Fujitsu-Siemense tastature ne mogu kupiti posebno tj. odvojeno od cijele konfiguracije, koja naravno mora biti Fujitsu-Siemens, a tvoja to nije, zato ukoliko je moja tvrdnja istinita (provjeri je negdje u Siemensu, ili ce ti je potvrdit/demantirat neko s foruma) razmisli o porijeklu te tastature. Slicna stvar je bila sa Siemensovim kucistima koje si mogao nabaviti (a gdje drugdje) u Info Gami, koja se, naravno, ne mogu kupiti odvojeno. O Info Gami ti dovoljno govori cinjenica da se braticev frend se ekipom jednom igrao "ko ce dobit vise novih komponenti u kompu kupljenom kod Info Game".
3. Monitor je demo pretpostavljam, am I right?
4. Posto se cini da imas love, preporucam ti ATi 9500pro 128 i kupovinu u nekom ducanu koji je na boljem glasu (za moje prilike su to Ve-Mil i HgSpot)
|
|
|