View Single Post
Staro 21.08.2016., 10:40   #1361
bumbak12
Registered User

Datum registracije: Jul 2015
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
ako ti potegne 039 firmware gotovo je sa manipuliranjem firmwarea vlastoručno,ako "već mora biti telefon" moj savjet ti je nabaviti neki switch(ako je brzina do 100/10,bilo koji,ako je 200/100 mora biti gigabitni),i spojiti paralelno speedport(telefon i maxtv eventualno) i svoj ruter(internet) ako je tp-linkov ont,ericcson ont ima switch več ugrađen,al ga više nedjele i polako ga povlače i nije ga moguće naknadno nabaviti,na t-comov voip na optici kolko je meni poznato još niko se nije uspio spojiti sa nekim uređajem koji nije od t-coma.

hvala na odgovoru, zapravo nije bilo tog temp_to_decrypt fajla bas zato sto nije speedport bio spojen na internet, kad sam ga uboja u ONT nakon sto se spoija na net napravija je i taj fajl tako da sad password imam pa nek stoji

a sad neko je ovdje napisao da se može spojiti speedport iza mog nekog routera (mikrotik u mom slučaju) pa da se speedport koristi za telefon... jel to znaći da se napravi nekakav voip passthrough na MTu?

radije bi tako spajao da dodjem do telefona nego nekakav switch na ont pa MT i speedport u taj switch
bumbak12 je offline   Reply With Quote