Još jedna prezentacija puna grandioznih obećanja i prikazivanje demoa napravljenog specifično za tu prezentaciju. Ideje su im fenomenalne, ali implementacija užasna i spora. Očekivao sam da će im igra barem na prezentaciji raditi normalno (pretpostavljajući da ju vrte na najboljoj mogućoj konfiguraciji), no FPS dropovi su preočiti.
Svaka njihova prezentacija, a pratim ih skoro od početka, izgleda kao "na vrat na nos" sklepana, iako moram priznat da im se ovaj put barem igra nije srušila. No, na streamovima van prezentacije igra se non stop ruši, a clippinga kroz zidove i zapinjanje za uglove i uzdignute površine ima toliko da mi se čini da ime to jedan od game featura
Ovako su i Star marine prvotno najavljivali, pa im je odjednom nestao sa radara, da bi CR reka da je First person shooter ionako implementiran pa da star marine nije potreban. Sad su ga ponovno najavili. A ove rokove koje su najavili za SC 3.0 sudeći po dosadašnjem načinu rada, sumnjam da će ispoštovat.
Uglavnom, drago mi je da sam dobio refund, a ako se igra pokaže dobra kad (ako) izađe i ako ostvare veći dio ovoga što obećaju, rado ću ponovno pljunit pare za SC. Do tad
pozorno pratim nastavak developmenta