Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.08.2016., 19:01   #23461
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
stari moj, ti puno toga mislis ali malo toga znas.

Rimac firma ima svoje dijelove na Koenigsegg autu. Mora da je i christian koenigseg uzeo rimca da mu radi na autima jer mu je dobro zamazao oci, jer tko je taj christian, sto on zna. A nije da nije mogao platiti bilo koga da mu radi.
evo da ti skratim googlanje http://koenigsegg.com/partners/rimac-automobili/

auto vozi i po stazi i po cesti, da samo pratis njihovu starnicu na fejsu vec bi ti puno toga bilo jasnije. zadnje evo recimo je Juraj Sebalj vozio na grobniku, imas i na youtubeu.

i ono sto meni nije jasno, sto to ljudi ocekuju danas.

znaci, da moras biti sirotinja, genije, i humanitarac, jer ako nisi, onda nisi vrijedan.
Decko je pametno iskoristio novac koji mu je bio dostupan, a ako ima ista zakonski sumnjivo, tu su "institucije: kako se popularno kaze.

sacekaj jos tjedan dva, izlazi review od strane stranih i domacih casopisa, jer je auto bio na testiranjima sa novinarima.

velis drag je smijurija. Vidim da si veliki poznavatelj auta i ubrzanja pa dalje necu. Da samo malo opet izgooglas vidio bi koliko tesla a koliko rimac imaju od 0-100. Pa postoje fizikalna ogranicenja mehanickog gripa guma i podloge neovisno o snazi motora. MOzes imati auto sa 3000ks ali opet nece ici 1 sekundu do 100. shvacas.

i opet, izgooglaj si malo o zuckerbergu pa da vidis kako je "lako" nesto stvoriti. Frajer je maznuo ideju odnosno prvu verziju od kolege s faksa. Ostatak je povijest. NO da ju ti maznes ili ja ili 99.9% ostale ekipe ne vjerujem da bi postigli ni blizu sto je on postigao. Na kraju krajeva, bilo je socijalnih mreza i prije fejsa, (myspace, itd) a gdje su oni sad.
Ili bill gates. isti K.

sad je problem sto je rimac kupio gotove baterije i motore, za pocetak, i onda razvijao, nadogradjivao, implementirao, a nakandno i samostalno razvijaju svoje verzije?

onda ni elon musk nista ne vrijedi po tome. znas tko je on pretpostavljam.

a ovo za odmagliti me samo nasmijalo. Izazivam te da i ti odmaglis pa vidis kako je to "lako".
Ja se u dosta stvari slažem s tobom, i ne želim umanjiti ništa što je on napravio.
Da je napravio nešto revolucionarno - nije, ali opet tko je branio bilo kome drugom da napravi to isto (uz uvjet da taj bilo tko isto ima tatu/tetka/babu koja će mu to sve isfinancirati, ili da može naći sponzore) i da napravi firmu i ime od svega toga.
Tako da mu ja svejedno skidam kapu.

Mene ne smeta što je krenuo već s puno para koje mu je stari "zaradio" na ovaj ili onaj način ili što je samo iskoristio već postojeće tehnologije koje je samo pokupovao i sklepao skupa (pretjerujem i karikiram ali nije ni daleko od istine, barem u početku bilo) ili što "nije humanitarac" ili što god se navodi - mene smeta to što on pokušava cijeli svijet uvjeriti da je on jadan krenuo polako i bez para i da je sve sam svojom mukom stekao.

Dakle čovjek doslovno želi stvoriti sliku o sebi koja je neistinita, i to mediji uspješno prenose i šire dalje

Samo treba biti čovjek i reći "imao sam sreće što sam došao iz obitelji pune para".
I to je to. Ovako radi budale od ljudi.
Igorr je offline   Reply With Quote