stari moj, ti puno toga mislis ali malo toga znas.
Rimac firma ima svoje dijelove na Koenigsegg autu. Mora da je i christian koenigseg uzeo rimca da mu radi na autima jer mu je dobro zamazao oci, jer tko je taj christian, sto on zna. A nije da nije mogao platiti bilo koga da mu radi.
evo da ti skratim googlanje
http://koenigsegg.com/partners/rimac-automobili/
auto vozi i po stazi i po cesti, da samo pratis njihovu starnicu na fejsu vec bi ti puno toga bilo jasnije. zadnje evo recimo je Juraj Sebalj vozio na grobniku, imas i na youtubeu.
i ono sto meni nije jasno, sto to ljudi ocekuju danas.
znaci, da moras biti sirotinja, genije, i humanitarac, jer ako nisi, onda nisi vrijedan.
Decko je pametno iskoristio novac koji mu je bio dostupan, a ako ima ista zakonski sumnjivo, tu su "institucije: kako se popularno kaze.
sacekaj jos tjedan dva, izlazi review od strane stranih i domacih casopisa, jer je auto bio na testiranjima sa novinarima.
velis drag je smijurija. Vidim da si veliki poznavatelj auta i ubrzanja pa dalje necu. Da samo malo opet izgooglas vidio bi koliko tesla a koliko rimac imaju od 0-100. Pa postoje fizikalna ogranicenja mehanickog gripa guma i podloge neovisno o snazi motora. MOzes imati auto sa 3000ks ali opet nece ici 1 sekundu do 100. shvacas.
i opet, izgooglaj si malo o zuckerbergu pa da vidis kako je "lako" nesto stvoriti. Frajer je maznuo ideju odnosno prvu verziju od kolege s faksa. Ostatak je povijest. NO da ju ti maznes ili ja ili 99.9% ostale ekipe ne vjerujem da bi postigli ni blizu sto je on postigao. Na kraju krajeva, bilo je socijalnih mreza i prije fejsa, (myspace, itd) a gdje su oni sad.
Ili bill gates. isti K.
sad je problem sto je rimac kupio gotove baterije i motore, za pocetak, i onda razvijao, nadogradjivao, implementirao, a nakandno i samostalno razvijaju svoje verzije?
onda ni elon musk nista ne vrijedi po tome. znas tko je on pretpostavljam.
a ovo za odmagliti me samo nasmijalo. Izazivam te da i ti odmaglis pa vidis kako je to "lako".