Citiraj:
Autor Drug Brko
@schetz
Ima pokušaja ali su uglavnom stakla zaqrac. Sve kaj valja je u klasi 30 usd i više. I još poštarina i eto nas na 300 kn. I još nije 100% sigurno da nećeš imati problema sa touchom, refleksijom i efektom preljevanja boja.
Problem je zbog načina proizvodnje.
Zato sa ravnim staklom nema problema.
@kokuz
Samsung je izjavio da su ravni ekrani prošlost i da će svi idući mobiteli imati round edge. Tako da ih je teže štititi i da lakše pucaju...
|
Ja sam ih dosad prominija jedno 6-7 komada, sto onih koji ne pokrivaju cili ekran, sto onih koji pokriju cilu prednjicu mobitela. Long story short, ovi iz druge kategorije su vecinom skart, totalno s*ebu osjetljivost ekrana pa pri pisanju poruka slova bliza rubu ekrana na hvataju dobro. Ljepilo je naneseno samo po rubovima tako da nalegne na ekran ali nikad se ne prilipi kako triba i uvik imas osjecaj da ima "zraka" izmedju. Vidljivost po danu je katastrofa, meni na s7 toliko pokvari sliku i kontrast da sam 3 razlicita komada (razliciti brandovi) odlipija odma drugi dan. Da ne pricam kako ekran izgleda ispran a crna je vise tamno siva...
Ovi iz prve kategorije su vecinom kvalitetniji, ne kvare sliku nimalo i nema problema sa kontrastom ni vidljivoscu preko dana. U biti jedina mana im je to sto ne idu od ruba do ruba. Kad malo razmislim, Nillkin mi je bija pvi i najbolji izbor, samo sto me hype oko tih edge-to-edge natjera da eksperimentiram (nazalost)...
Ova izjava Sammya u vezi toga da svi mobiteli imaju edge ekran -