Citiraj:
Autor flyer1
protiv koga, iruda ti?
australije, koja je srbe, francusku i litvu kombinirano rastrgala 70 razlike?
spanjolske, koja - ako se ameri ne uozbilje - nosi zlato na pirineje?
samih bogova olimpa?
|
Da, i ja mislim da su Srbi bili najbolja šansa. eventualno Francuzi. Španjolci koji su fenomenalno tempirali formu za završnicu bi nas dobili, a o Australcima koji igraju najbolju košarku na turniru da ne pričam. Teško će Srbi s njima, jako teško.
Citiraj:
neko je tu gore dobro napisa, ovo je uspjeh. cak i ako imas retardiranog trenera koji - dok srpski non stop rotira i trazi pobjednicku kombinaciju - stoji sa strane i mase ko nekakav bogec trazeci flagrant faule??
|
Nikakvi luzeri, znam da im je teško, jer znaju da su mogli dobit, ali jbg. Što je tu je. Već su bil iotpisano i prošli kvalifikacije gdje su dobili dve tekem na knap kad ej bil ostani pani. Dobili Španjkolce i Litvu s kojom smo imali 0-7 na velikim natjecanjima.
Što se Ace tiče, obožavao sam ga kao igrača, bio je pravi šmeker. I kao trener mi je bio drag, unatoč brojnim nedostacima i nedostatku taktičkih znanja. na kraju krajeva, ovaj rezultat je uspjeh i dio zasluga sasvim sigurno ide njemu, dobar dio. Dobro je posložio momčad oko Babe koji igra sjajno.
Da mu se ponešto može zamjeriti, može:
- da dvojica igrača nisu ni minute odigrala, a mogli su, tek toliko da osjete atmosferu. ne vjerujem da su toliko lošjii da nisu mogli dobiti par minuta sve skupa
- da je Hezonja trebao biti drugi igrač u hijerarhiji a ne Šarić, makar ulazi s klupe. dečko ima sjajan šut i muda, trebao je više pucat.
- da je protiv Srbije treću blackout četvrtinu odigrao bez playa jer je Ukić imao tri osobne. Dobro da ga je povukao i sačuvao za kraj, ali trebao je tu Rok ući unutra, nismo imali dobru obranu na vanjskima i Bogdan ans je trpao ni kriv ni dužan.
- da nije zvao time - out u trećoj sve dok Srbi nisu skroz okrenuli. Ok, falio bi taj time -out na kraju kako se pokazalo, ali opet...
Citiraj:
rotacija nam je minimalna trenutno, odradili smo prvenstvo sa 6-7 igraca. no imamo mi tu par mladih momaka koji kad se prikljuce ovoj ekipi tj. 'osovini' bogdanovic-saric-hezonja, kroz neko vrijeme cinit ce respektabilnu ekipu na velikim natjecanjima.
|
Na kraju , koštala nas je kratka rotacija i posljedično - umorni Babo. Da nije bio umoran ne bi u zadnjoj minuti bacio onu tricu već fino ušao na polaganje ili zaradio bacanja. Ili da je ušla ona Hezonjina koja je plesala po obruču.
Moramo si priznati i da su Srbi kvalitetniji. Mi imamo jednog klasnog igrača i nekoliko još nerazvijenih sjajnih talenata, dok Srbi imaju tri klase i 6-7 vrlo dobrih igrača.
Realno, ovo je uspjeh. veliki. Bili smo blizu, Srbi nisu u velikoj formi, i imali smo ih. Malo je falilo kao i mnogo puta do sada, ali ovaj put sam manje tužan jer ono što se vidi je moguća lijepa budućnost za našu košarku.
Šarića mi žao, dečko mora još raditi na sebi i to dosta. nadam se da će ga NBA odgojiti, trebao je i prije tamo. Previše tereta si sam natovaruje na leđa, a još uvijek je nezreo i izgori u želji.
Citiraj:
ali treba nam boze-pomozi trener, ne ovaj klaun..on da je ima imalo samopostovanja, odusta bi od ovog posla nakon epskih -20 protiv turske nakon +15 u prvom...
|
Već sam napisao da mi je Aco drag, ali načelno se slažem da bi nam za bolji uspjeh trebao kvalitetan trener. Samo koji?
Rotirka? Peras? Zaboravi.
Od domaćih jedino mi Spahija ulijeva povjerenje i s njim je repka imala fenomenalnu igru s glavom i repom na onom ukradenom prvenstvu. Međutim on neće. Eventualno Nazor. Stranac? Koji?
Imao je Aco i dobrih poteza tu, da se razumijemo. Većinu tekmi je dobro vodio, i vukao ok poteze i na vrijeme.
Čak se čini da je bio otvoren i za savjete sa strane. Ako netko prati sportnetov forum, njihov korisnik Nagy je napravio izvrsnu analizu onog najboljeg Litvanca i kako ga čuvati. Poslao je to stručnom stožeru, ovi su se zahvalili i rekli da će svakako uzeti u obzir. I fakat su uzeli u obzir. napravi je nešto slično i za Raduljicu. I u prvom poluvremenu Raduljicu su fakat ugušili, kao i Tea.