18.08.2016., 19:45
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Autor Renesis
Trazim uskoro uzeti nesto novo, 2015-2016 godiste, dizel jer se dosta vozim. Pa ako neki od njih ima nesto dosta negativno da odmah skinem s liste...
Od svih navedenih sam vozio samo Focusa i svida mi se dosta. iako je servisni interval kratak. i30 mi je privlacan upravo zbog garancije, Ceed je ljepsi ali drzi malo vecu cijenu. Leon za novce nudi jako puno, samo ga moram probati, isto kao i Astra
Lista mi je otprilike: Dizel, klima, tempomat. pozeljno 6 brzina i ksenonke. da malo trosi, ne rikava precesto i da je cim udobniji, s obzirom da drobim prakticki 95% vremena samo autocestu sa ~130kmh
|
Moj glas bi išao za Leona (u onoj promotivnoj ponudi LEON 1.6 TDI STYLE COMFORT Start&Stop)... dizel je, ima automatsku klimu, nema 6 brzina (ali mu i ne treba), led umjesto xsenona, troši kako ga voziš, ali vjerujem da normalnim brzinama na AC mora ići ispod 5 lit, dugo je već na tržištu tako da su početne greške popravljene (a i nisam baš čuo da je bilo nekih velikih konstrukcijskih problema s njime), udoban...hmm, to je subjektivno, odi i probaj, meni osobno odgovara tvrđe podešen ovjes kod Seata.
|
|
|