View Single Post
Staro 18.08.2016., 16:02   #1419
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Ima li ovdje korisnika Notea 5? Ako ima, koliko dugo ga koristite, koliko ste zadovoljni? Fluidnost? Baterija (ovaj dio me najvise brine)?

Mogu ga dobiti relativno jeftino, nisam siguran koja tocno verzija je u pitanju, covjek koji ga prodaje nema pojma i ocito se u to ni ne razumije. A znam da bih na to kao trebao paziti, pa ako tko moze pomoci i u vezi toga...
Ako te zanima fluidnost i ugladjenost, zaboravi. Osim sto generalno trzucka vise nego bi mob tog hardvera smio, nikada nisam uspio otkriti uzrok preskakanja frameova prvi prvom swipeu. Znaci kada god nesto skrolas, uvijek prvi put malo trzne, bez iznimke svuda. Znaci i tamo gdje bi morao dati konstantnih 60fps. Sljedeci swipe je OK, ali ako ga pustis 1-2sek nakon sto je prestao skrolati, opet se dogodi. Mene je izludjivalo i to je prakticki jedini razlog zbog cega sam ga se rijesio. Mnogi to nece ni primjetiti ali cini mi se da ti hoces Isprobano na 3 Notea 5, i na Lollipopu i MM ista stvar. Mozda je hardver u pitanju jer je touch daleko preosjetjliv za koristenje. Uglavnom to nisam dozivio ni na drugom Samsungu nekom.
Rista je offline   Reply With Quote