View Single Post
Staro 15.08.2016., 19:52   #3249
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
android pod mus?
nešto od sonyja, neka xperia, 16:9, lte, pohvalne kritike, a lova nije problem.

onda, lg pad2 V935. na papiru, ok. ne znam u zbilji, nisam još imao priliku vidjeti ga u živo.

samsung p9000. samo, to je već perverzija. 12", 3gb rama, 32gb storage. ali, 12"!
imaš i onaj nešto manji ekran, ali, koja je sad točna oznaka, ne mogu se sjetiti, ali je 8.4" ekran. zapamtio sam ga jer je i on sa 3gb rama i mislim da je amoled ekran.

i moje "tihe patnje", bilo koji transformer od asusa. jest da su stariji, jest da rade na tegri, i zbilja ne vjerujem da će dobiti nadogradnje OS-a dalje od 4.4, ali nikad neznaš. no, to su provjereni uređaji, skoro pa nepoderivi. ali "pjevaju" cijenom.

imaš i onog 8" predatora od acera. gejmerski model, ne jeftin, ali kažu da je više nego dobar.

i još mi od tih skupljih pada na pamet huawei m2 10" model. postoji 8", ali je hardver potpuno isti, dakle, samo je veličina ekrana različita.

izbacivanje intela je malo ograničavajuće, no, čak mislim da ne gubiš previše. tek je par acera i asusa u tom nekom srednjem, srednjem-višem segmentu.

ili ako windowsi igraju, onda miix od lenova ili čak (kad je već na firmu) neki od surfacea. kad je bal, nek je na vodi!
viking.software je offline   Reply With Quote