Citiraj:
Autor Prezime
Kako si samo previdio moj upitnik u zagradi ( tvojoj?), a sve ti je drugo jasno, nije mi jasno
Pogledaj znacenje rijeci " might", pa onda malo smanji dozivljaj.
Jedan metar zice izmedju letve i uticnice u koju je direktno ustekan adapter nece i ne moze sprijecit moguce smetnje uredjaja na letvi. Ako ti u to ne vjerujes, OK nemam ista protiv tvog vjerovanja, nit mi se flejma..
|
Nisma ja nista previdio ja sam to mjerio kod mene i kazem ti kako radi (BTW jaki ti je taj produzni/letv aod 1m

). Ti si to dovodio u pitanje i pokusavao natuknuti da sam ja to izmislio (jos uvijek pokusava soporiti nesto sto nisi probao i ne vjerujes niti proizvodjaci niti meni koji sam izjerio razlike u brzini prijenos). Da si samo ukucao u google to sto sam ti napisao (umjesto pametovao) sve bi ti bilo jasno ko dan, ali neeeeee, radije klasicni HR system "rasprave" tj. "radije cu vjerovati i crnom vragu nego nekom nasem, nedo bog da je neko "nas" u pravu..." ili "ne priznati da si u krivu ni slucajnu" itd. itd.. Klasicni flejmer

-
KLIK
Znaci ja NE raspravljam o situacijam o kojima nemam pojma, ili sam probao sam na svojoj kozi ili sam dovoljno dobro upucen da bi mogao nekome nesto predlozit/ponudit. Sto ce reci da jedini koji treba smanjiti dozivlja si ti jer si neupucen u tematiku i umjesto da si zahvalan onima koji djele iskustva (eno i kolega Mladenxy ima slicna/ista iskustva) radi pomoci drugima, ti se jos sprdas i raspravljas bezveze i lupa sneke svoje teorije sta moze a sta nemoze smetati uredjaju bez obzira na preporuku proizvodjaca istoga.
Sad se klasicno pokusavas izvuci iz necega sto si do maloprije vjerovao da je nemoguce tj. da ja izmisljam.
Naravno da ce proizvodjac pisati "da je moguce" pa nece valjda napisati "nas uredja ce jako lose raditi ako....1,2,3". Pa pokrili su se sa upozorenjem i boli ih briga ako neko ima super instalacije i moze raditi sasvim dobro i na produznoj letvi a nekome nece uopce raditi tako i sve je i dalje po specifikacijama sto se proizvodjaca tice.
P.S. i samo da ne nastvis ovo sa 1m produznom letvom ja sam gore napisao da sam probao na produznoj letvi i RADILO je, smanjenom brzinom ali radilo je tako da za MaXTV nece biti neki veliki nekih problema zbog smanjene brzine. Moze doci do smetnji (kao sto proizvodjac kaze to zavisi i sta jos je ustekanu u produznu letvu) ali nisam dovoljno dugo ga imao na produznoj letvi da mogu reci dali je bilo problem sa MAxTvom sinkronizacijom nakon promjene IPa ili slicno.
Sve u svemu EOD s moje strane a ti nastavi raspravljat ako zelis

.
Unsubscribe

.