View Single Post
Staro 14.08.2016., 22:35   #1531
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Pa i na produznoj sini su spojeni direktno u uticnicu, samo ne zidnu

Po toj (tvojoj?) logici su kablovi u zidu beskonacno kratki i izolirani, tj bez moguceg utjecaja smetnji, a samo oni koji vire iz zida su problematicni.
.
Cek jel ti me ne sad zaj.. ili bi se flejmo ? Mojoj logici kazes ?

Koji dio nije jasan da tako preporuca proizvodjac ili ti fakat mislis da sam ja to izmislio ? Kazem ti da sam mjerio (imam AV307 model nekih 5-6 godina).

Kupis produzni kable sa 5 uticnica (po mogucnosti onaj od 30kn ) od 3m na jednoj strani i isto toliko recimo na drugo di je router i jos brdo toga ustekano. Znaci umjesto cca 10m strujnog kabela ti imas ukupno 16 i jos unutar tog strujnog kruga imas nastiklano 10 uredjaja koji stvaraju dodatnu interefernciju i smanjuju brzinu.

U manualu pise ne stekati u produznu letvu/kabel:

Evo ako ti jos nije jasno mozes li mi pojasniti ovu sliku od manual D-link AV307 modela? Ako ti i dalje tvrdis da je to "moja" logika (ti ocito imas neku drugu ??) najbolje onda de se flejmas s njima (proizvodjacem) i lijepo ti njima napisi "prosvjednu notu" i reci da nemjau pojma kako njihov proizvod radi ili treba raditi - moze ?

http://www.dlink.com/uk/en/support/f...considerations

Quote:
"2. Do not connect the Powerline devices to an extension cord, surge protec-tor, or power strip as this might prevent it from working correctly, or nega-tively impact network performance."

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 14.08.2016. u 23:55.
Lewis je offline   Reply With Quote