Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 14.08.2016., 21:31   #34880
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor subabuse Pregled postova
Ljeto je pa zato, ideja je da su svi sastojci il s mog il najdalje sa susedovog vrta , sve kaj se moze nac na prosjecnom kontinentalnom Hrvatskom vrtu u ovo vrijeme, jedina stvar iz ducana je aceto i sampaci, preko tor-a sam narucio hit na jednu posebno bahatu koku koja se sepurila u dvoristu od susede.
Srecom, suseda ima acc na silkroadu, 9 bitcoina kasnije , zvon na vrata i stigo paket, rastranciro,razbacao kosti u 7 razlicitih kvartova. Sacuvao karabajke skupa s batcicima za pohu(moje omiljeno jelo,klasicno,bez prekakavanja(sezam i kaj ja znam u prezle), mos mi odojagnjetinu s kavjarom ponudit, seljo u meni najvise voli prstima zagrist socnu,lagano premasnu karabaju,jos da zdravlje da,svaki dan bi to mogo jest). Hebiga,bakina skola.

A kaj se noza tice(to je sam jedna opcija vise, od viska ideja glava ne boli), je, al opet , vecina ljudi doma ima vise manje tupe nozeve ,a ovo je jedan jednostavan
nacin za nekog ko nije u tom da nareze na flispapir snite bez da ima Globalov noz.

Budem jednom tjedno(bez gare, ovisi kak ce mi se dat) puknuo jedan recept.
Pravila: 90% sansi da sve sastojke vec ima bilo tko doma i da priprema nije duza od 15-20min.
svaka čast kolega na konstruktivnom postu, to se traži

inače evo nešto nepretenciozno, a svima dostupno... moje omiljeno pohano meso je otkošteni karabatak uvaljan u panko mrvice.

probaj i nećeš se vraćati prezlama ili koja god abrazivna sredstva koristiš

moram se nadovezati na noževe... jedan (1) je dovoljan za sve, samo da se pazi i mazi na njega i redovno brusi.

hrana ide ko po špagi... možda početni ulog od tipa soma kn zvuči kao nešto sumanuto, ali to je jedna od onih stvari koje si stvarno kupio za čitav život.
syss je offline   Reply With Quote