Citiraj:
Autor syss
zvuči mi malo prezdravo
inače po mom guštu bi tu sjela pačja prsa "na suho" ko budali šamar i onda sve napraviti na toj masnoći... sastojci i priprema su korektni skroz, pretpostavljam da su paradajz i luk (ljutika bi tu sjajno došla recimo) sirovi + (makar nije sezona) rotkvica mi pada na pamet ili daikon kao svježina i kontrast u slučaju pačetine.
p.s. ne treba ti mokar rebrasti nož za tanko rezanje, treba ti propisni i naoštren nož 
|
Ljeto je pa zato, ideja je da su svi sastojci il s mog il najdalje sa susedovog vrta , sve kaj se moze nac na prosjecnom kontinentalnom Hrvatskom vrtu u ovo vrijeme, jedina stvar iz ducana je aceto i sampaci, preko tor-a sam narucio hit na jednu posebno bahatu koku koja se sepurila u dvoristu od susede.
Srecom, suseda ima acc na silkroadu, 9 bitcoina kasnije , zvon na vrata i stigo paket, rastranciro,razbacao kosti u 7 razlicitih kvartova. Sacuvao karabajke skupa s batcicima za pohu(moje omiljeno jelo,klasicno,bez prekakavanja(sezam i kaj ja znam u prezle), mos mi odojagnjetinu s kavjarom ponudit, seljo u meni najvise voli prstima zagrist socnu,lagano premasnu karabaju,jos da zdravlje da,svaki dan bi to mogo jest). Hebiga,bakina skola.
A kaj se noza tice(to je sam jedna opcija vise, od viska ideja glava ne boli), je, al opet , vecina ljudi doma ima vise manje tupe nozeve ,a ovo je jedan jednostavan
nacin za nekog ko nije u tom da nareze na flispapir snite bez da ima Globalov noz.
Budem jednom tjedno(bez gare, ovisi kak ce mi se dat) puknuo jedan recept.
Pravila: 90% sansi da sve sastojke vec ima bilo tko doma i da priprema nije duza od 15-20min.