Neznam, mene nikad ne zanima pozitivno misljenje. Ekipa ima osjecaj da su platili pa sad brane ulog, a koliko ima fanboysa to ne treba ni govorit, eto pa geldaj Star Cit, koliko ga white knightova brani.
Negativci barem opisu ono sta im smeta.
Glede "jogurt" verzije. Zadnje sta sam skinio je bio MGS5, koji pise da trazi i7 i dobru grafu, ja sam probao iz zajebancije. Igra mi ide na med-high 50ak fps, na mom xeonu i 6850. Nakon 1 dan sam kupio original.
Al da dajem pare unaprijed, nema shanse. Danas se ne daje demo iz razloga da ekipa ne vidi sta kupuje. To sta se moze dobit refund od steama nije rijesenje, trebali bi prestat izdavat igre koje su pune problema. Ajmo rec da ces cekat patch, i da se dogodi sranje kao sa zadnjim Butmanom koji nikad nije popravljen...sta onda?
Glede NMSa, mislis da ce se nakon 50-60h igre pojavit neki drugi content? I sad platis igru i cekas 2-3 patcha sa contentom? Jel to znaci da sad nema bas contenta? I sta ako taj content bude DLC?
Ajmo rec da je to novi studio pa se tek uigravaju. Al su uspili fino svladat onaj dio da ne daju vani demo, da ignoriraju upite ljudi, ne daju okolo verzije na review, popljuju svakoga tko kaze ista "lose/istinito" o igri, izbace katastrofa port na PC, igra sa ocajnim performansama. To su sve kao male boljke novog studija...
Al bez imalo problema uzmu 60€ kao da je AAA naslov. Ja sam htio ovo kupit i igrat sa kolegom, njemu sa i5 je slide show i non stop crash, meni i ne radi jer grafa nema OpenGL 4.5 (koji naravno nisu rekli u minimum specsima), uskoro pada nova grafa al sadasnje stanje me odbilo od igre.