Citiraj:
Autor xGAME
Ma što će bit? Upgrejdaš brod i otkrivaš planete s razlikom u boji i to je to. Ako ti je to dovoljno onda super, a ako nije onda bježi od te igre.
Najviše što će napraviti je popravit performanse. Misliš da će ubacit novi kraj? Ručno rađene planete, galaskije i populaciju? To bi zahtijevalo ubacivanje contenta kojeg bi ručno radili, što im se očito neda.
Polažeš jako veliku nadu u igru koja je dokazala da za 60€ koliko košta nema ništa sadržaja.
|
(pustimo sa strane katastrofalni start na PCu, računajmo da će se to popravit otom potom)
A jel ti pratiš od bilo koga na youtubeu gameplay?
Ja recimo pratim od naših HCLa, već četvrti video po oko 40min svaki.
I više si ne želim spojlat. Očigledno je da igra ima brdo toga za pokazat, istražit. Da, istina je da velika većina planeta djeluje slično no onda ti uleti jedan koji je totalno različit u svemu.
Sa druge strane, ako ćemo barem malo realno, koja je razlika od mjeseca i marsa, ovaj djeluje sivo dok drugi crveno, zemlja je pak najviše plava

Mislim sve je to slično, negdje je full hladno, negdje vruće, negdje optimalno.
U svemiru (u igri) možeš napadat druge brodove, stanice, trejdat, istraživat bla bla.
Kao što je rečeno nije ovo igra za svakog, možda nije ni za mene, ali zato ju nisam ni kupio već pratim situaciju i kakve takve recenzije kroz tjedan dana kada ljudi naberu 60+ sati igranja.
Većina pljuje po Sony marketingu, što se obećavalo a što isporučilo, ma zaboli me za to. Sada je igra vani i onaj tko želi igrat će ju. Vrijeme će pokazat.
Sent from my iPhone using Tapatalk