Citiraj:
Autor buljo
Nisam se ja ništa dogovorio, oni su rekli da imam raspoloživo 3400 kn i da biram kaj hoću, ak uzmem jeftiniji vračaju razliku a ak uzmem skuplji moram nadoplatit i to isključivo jednokratko.
|
Da, i to je sve njihova interna politika, ne postoji zakon koji njima nameće da ti moraju dati uređaj "te i te vrijednosti".
Stvarno ne znam kakva je tu situacija bila ali očito si dobio mobitel koji je ekvivalent tvome, baš kao i što je on dobio.
Citiraj:
Isti slučaj kao u dučanima: ako nema tog proizvoda za taj iznos biram kaj hoću ili tražim povrat love. Dakle on može tražit kaj god hoće i ima 6098 kn na raspolaganju, u tom slučaju se gleda gola cijena uređaja.
|
Ja ne znam kakve su cijene u tmobile i koliko koji telefon košta, znam samo da je on dobio ekvivalent svom uređaju, bilo koji novi flagship bi bio dosta skuplji od njegovog i operater to ne mora dati.
Citiraj:
Znači u zamjenu mogu dobit 3400 kn a za keš 900 kn? Lol?
|
Da, ali slobodan si od daljnjeg obveznog ugovora jer se on prekida i ne moraš plaćati penale pošto su nastupile okolnosti nepovoljne za tebe.
Sve sam to već rekao ranije i normalno da je bolje uzeti taj S6 koji su mu dali nego se natjeravati s time i dalje i prekidati ugovor.