Riješena zaje... oko zamjene mobitela.
Prošli četvrtak nazovem poslovnicu (t-comovi kooperanti) da vidim dali je došao LG G4 kojeg sam ostavio prije mjesec dana da ga šalju na servis. Kaze gospodja da se ispricava, dosao je neki dan ali su imali previse posla i nisu stigli javiti da je servis odobrio zamjenu uređaja. Reko ok, dali mi možete pojasniti kako funkcionira ta zamjena. Kaže ona meni da je na dan kupnje (prije godinu dana) uređaj vrijedio 6098 kuna i da sada u tom rangu biram novi mobitel. Dolazim u subotu ujutro u poslovnicu da pogledam sta cu uzeti i odlucim se za HTC 10 koji kosta 5900 kuna. Veli ona pa neeeznam dali se moze uzeti jeftiniji mobitel, pitat cu kolege iz centara pa cu ti javiti u ponedjeljak. Preko vikenda sam nazvao dva puta sluzbu za korisnike, objasnio o cemu se radi, oba odgovora potvrđuju da se moze uzeti jeftiniji uređaj i da odem u t-centar jer ovi iz kooperacije ne znaju sve informacije. U ponedjeljak zove žena da je nabolje da odem u Osijek u neki t-cemntar i to rijesim, onda ce proslijediti svu dokumentaciju od servisa. Znaci samo trebam otici tamo i podici novi mobitel. Sav sretan, oko 16 sati dolazim u portanovu (od moje kuce do portanove 25 km). Kazem liku da je ova poslala mail, sta se dogodilo, bla, bla, bla.. Kaze on nema nikakog maila, ma reko 100% je poslala još jutros. Ne, on ne moze nista dodjite sutra. Ne mogu više dobiti tu poslovnicu u Belom Manastiru jer naravno radi samo do 15 sati. Ništa vrati se kuci i sutra ponovno za Osijek. U utorak zovem opet i kažem ženi da nisu dobili nikakav mail i da ga opet pošalje.. Ispricala se i kao sada je sve riješeno idi si po mobitel. Opet poslijepodne dolazim u Osijek, sada je stvarno stigao mail, dolazi ta voditeljica i pita me koji bi mobitel. Pa pošto mi je rečeno da mogu uzeti mob do 6098 htio bih HTC 10 ili LG G5. Gleda nešt u komp i kao za HTC morate nadoplatiti 1000 i nešto, a za LG G5 600 kuna. Ja onak molim? Pa da, nemožete vi uzeti mobitel do 6098 kuna nego mi moramo izracunati preko tarife koje je uzet LG G4 koji mobitel mozete kupiti. Na kraju mi je jedina opcija bila Galaxy s6 koja je bila i jeftinija od te tarife. Reko ok, može samo da odem odavdje xD
Znači dobijem galaxy s6 + 130 kuna keša nazad. Krene raditi račun kad ono greška, ne može.. Reko šta sada ne moze jbt.. Cijena je niža i mora se korigirati da bi prošla kroz sustav. citiram: "DOĐITE SUTRA KADA TO OVI IZ ZAGREBA RIJEŠE PA CETE POKUPITI MOBITEL"!! Skoro se rasplakoh jer znam da sam nemocan i da cu sutra po treci puta za Osijek morati ici!! Pitam je jel moze stara doci sutra posto ce biti u Osijeku? moze naravno. U srijedu stara ode poslijepodne po mobitel i 130 kuna, ali međutim pošto su morali korigirat cijenu ne mogu više vratiti 130 kuna! hahahha pa koji su to lopovi isuse boze. Sada eto vec dva dana imam svoj galaxy s6, sve super sve 5 jedino mi naocigled pada postotak baterije u odnosu na galaxy s5 koji sam koristio u ovih zadnjih mjesec dana. Ili mi se to samo cini. eto, samo toliko od mene :*