Citiraj:
Autor Lewis
Ma nije u tome poanta da moze biti necujan, naravno da moze ali ako ti je to stroj za gledanje filmova oliti mediaplayer onda si "omasio ceo fudbal".
Kazes 99% vremena filmovi i onda grafa od 4000 kn unutra?
bolje ond da si kupio neki Synology NAS i smart TV i vrtis sve direkt sa TVa sa njegovim daljincem i sve je necujno 100% umjesto zezancije sa PCom i slicno. Daleko bolji komfor, necujno, ucinkovito a moze sluziti i za druge stvari osim gledanja filmova.
Sto se tice same grafe nezna konkrento za MSI ali sinoc sam testirao Gigbyte G1 Gaming (1080 ali vent je isti i na 1070) i stvarno je tiha, Tisa od mojih 780 STRIXova i od TitanXa ( on ima blower fan pa je to za ocekivati ali strixovi nisu inace bucni). I to u GPU renderu a kao i vecina njih danas ima i Fan Stop opciju da do odredjenih 55-65C ne pali ventove tako da je dobra opcija i za takve potrebe tihog kompa.
|
Na ovom forumu caruje fanboyizam, prekenjavanje tipa čiji je tata jači.
I kad netko napiše razumno i jasno pitanje onda počne prekenjavanje (ne odnosi se na ovaj quote).
Vjerujem da je 1070 g1 vrlo tiha grafička. Al nije najtiša od 1070 koja je brutalno tiha serija uz odlične performanse, da su mi samo performanse bitne, bez razmišljanja bi je uzeo.
Sad na mobitelu imam smart remote, tak da mobitel koristim ko daljinski.
NE postoji uređaj koji može zamjenit kompjuter, i kompjuter može bit nečujan bolji od bilo čega drugog za HTPC+je kompjuter pa možeš radit što hoćeš uz to.
Današnji procesori bez ventilatora mogu vrtit filmove/muziku i da troše par W.
Imam doma i RP 3, ali mi je zajebancija s tim, ne radi netflix i youtube trza (nisam se još pozajebavao s kodijem i adonom za youtube....nemam vremena).
I jbga da, ja komp od 10000+ kn većinom koristim samo za surfanje i gledanje filmova...sam sam zaradio lovu za njega i želim u jednom imat sve (HTPC+gaming stroj+radnu stanicu).