Citiraj:
Autor Roberto
Da, serija je prije kritika američkog društva i što ''sustav'' može učiniti ljudima, a ne klasična detektivska serija s pogađanjem ubojice. I čini to vrlo dobro.
Načelno se i s ovim slažem, ali mislim da je karakterna promjena prebrzo napravljena, doslovce kao da je prebacio switch iz + u - (što se doduše može objasniti okruženjem koje traži brzu prilagodbu), dok su druge manje bitne stvari pretjerano razvučene.
Tako da cenera ne bih dao, ni devetku, ali jednu izvrsnu osmicu bih.
|
Zaboravljas da je priveden kao "arap muslic" koji je drogirao,silovao pa "zaklao" mladu curu bijelkinju( za amere totalni hot topic) i sve je bilo
popraceno medijskom hajkom, to je slika o njemu, uopce nije vazno kaj je istina.
Inace, kod njih 3 skupine su odma osudjene na smrt cim kroce u zatvor(i ovo nije nikakvo uvelicavanje)
1-pedos:lov je otvoren, cuvari okrecu glavu, cak pomognu, u najboljem slucaju pedos se stigne sam ubit
2-silovatelji<<
3-uhvaceni pokvareni murjak-taj se nece dobro provest, dat ce si vemena
BTW. Nije serija , dox je , dost je podmuklo i manipulatorski napravljen(vecini vas ce dic tlak,meni je,Michael Moore je postao totalni tenkre i manipulator), "Where to Invade Next"od Michaela Moore-a,
bas je ta tema oko zatvora dost dobro obradjena, najme, ameri imaju privatne zatvore(isto vrijedi i za javne ) i zatvorenici rade sve, doslovce od tablica,preko tel.podrske,programiranja(ono,nemeres vjerovat),procesuirnja hrane itd su prisiljeni radit za 29 centi dnevno,kad god Kina spusti cijene, ameri uhapse par tisuca crnaca da ostanu konkurentni,novina je kaj sad hapse raju s diplomama tak da mogu radit zahtjevnije i boljeplacene poslove, u glavnom preporka al oprez, Moore zna malo kakat