O ukusima se ne raspravlja, inace se idem svadit na /tv/ s amerifatsim autistma, ak nis bar su u toku.
The night of je strasno promisljena serija i djelomicno nema takav impakt na nas jer smo mi ipak 100 godina ispred bar kaj se etike tice.
Prek tapatalka sam i neznam stavit spojler(jel s/ ?) pa cu pazit jako kaj pisem.
U glavnom, TNO je remake jedne serije slicne law&orderu i tam je ubojica
totalno dvajsdeveti lik koji se pojavio u zadnjoj epizodi i nije imo veze s icim(nisam nis spojlo jer se hbo nece drzat toga nit najmanje i sve su opcije otvorene,niko sem njih ziher ne zna). Preporucio bi seriju jer pokazuje drstvo koje ima totalno uvrnut sustav vrijednosti gdje kazneni sustav transformira najveceg dobricu(kolko vec mi znamo?!) u totalno okorjelog krimosa,bez sansi za rehabiliaciju kad i ak izade van, jos to kaj
je podrijetlom Paki(citaj:za prsjecnog Amera terorist musli Arap) mu bas i ne pomaze. Hint:macka,alergija,astma, superK i straznja lesa strgana.
No ono kaj je meni strasno uznemirujuce je razvoj jednog lika koji je sve u zivotu radio "kak treba"(kolko vec mi znamo!?),doslovce bilo ko od nas se mogao nac u toj situaciji i kak ce ga to promjenit za cijeli zivot sve i da ga puste iste sekunde.
Apsolutno nevjerovatno kolko su pazili na svaki detalj,serija cisti cener ak volis sockrimdramu.
Isto bacite oko na Braindead od CBSa,fakat dobro, Viceprincipals, i ak neko oce mix BrBa &Hannibala americanski remake The Bridge-a je dobro za binge. Od starijih serija ,vidim niko nije spomenuo Reno911,apsolutni smijeh