View Single Post
Staro 10.08.2016., 21:40   #198
sokre10
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Družim se sa Op3 desetak dana. Stvarno sam zadovoljan uređajem, od nedostataka bih izdvojio lošiju kameru od g5 ili s7, no s obzirom na cijenu zanemarivo. Kamera svoj posao obavlja korektno, da ne bacim ljude u bed. Build quality je vrh, iznimka je ona grba od kamere koju se može sakriti nekim caseom. Također, zasad je nemoguće naći staklo koje pokriva cijeli ekran jer su rubovi blago zaobljeni. Baterija je solidna, da se izvući 5h sota bez problema. Dash charge je čudo, dignem se ujutro prije posla sa cca 50% baterije i za 40-ak min je pun. Mobitel koristim za posao, uglavnom razgovori, viber i internet, ne igram se. Tri maila su gore, sync svakih pola sata i kraj dana bez problema dočekan sa 50% bat., nekad i više. Software mi je odličan, makar nisam ljubitelj stock androida. Paljenje kamere se može isprogramirati valjda na 5 načina, super mi je paljenje flashlighta i kamere preko ugašenog ekrana. Fingerprint je čudo, u usporedbi sa s6 edge koji sam prije toga imao, jedno 30% bolji. Na uređaju sve leti bez trzanja ili laga, za razliku od s6 ili g4 koje sam imao. Ekran na s6 mi je bio malo bolji, ovom fali onog samsung wow efekta. Sve u svemu, jedan vrlo dobro zaokružen uređaj koji definitivno vrijedi te novce. Bio sam skeptičan jer sam zaobišao op1 i op2 koji su mi se činili kao uređaji kojima je dosta toga falilo, ali op3 je sve nadoknadio. U usporedbi sa "kinezima" koje sam imao mi4c, mi5 definitivno bolji uređaj i također nema toliko muke oko softwarea i raznih bugova, modova itd... Bugove koji su se pojavljivali (bluetooth, ram managment, auto rotaciju) developeri brzo otklanjaju i out of the box iskustvo je definitivno najbolje od svih kineza. Preporuka svima koji razmišljaju da kupe uređaj, a nemaju love ili ne žele dati 4k kn za g5, htc10 ili s7.

Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk
sokre10 je offline   Reply With Quote