Mene zanimalo pa sam se poigrao prije par mjeseci s time, zaključak je da se bolje držati stare Delboy patchirane verzije. Trunk je katastrofičnom stanju, oduvijek je bio, patchevi koje su Delboy i ekipa napravili nisu nikad ušli u trunk. Nemojte niti probati ubacivati image od 15.05. ili trunk Designated Driver

Npr ono što sam ja našao.:
- particije u flashu ne štimaju, trunk verzije rade s 1 bootloaderom, SX763 ima 2.
- Wifi ne radi, trunk verzija očekuje potrebne podatke u posebnom epromu, kojega SX nema. Delboy i ekipa su umjesto toga ubacili hardcode u source. U međuvremenu je napravljen noviji patch koji te podatke drži na posebnoj particiji u flashu. Po meni nepotrebno, ali naravno da niti jedna verzija nije završila u trunku
- Delboy je nešto hakerirao i po GPIO, Luci interfaceu,... to samo on zna što je sve mijenjao.
- onaj sec. bootloader koji ima failsafe UI ima sjeban networking što smo svi provjerili kako iz 75-og pokušaja prihvati image.
- Uboot bootloader iz trunka je sjeban, nikako da pokupi environment i failsafe ne radi, ne mžeš ući u njega, ne rade niti eth portovi, kaos, samo serijska konzola.
Nakon podosta zajebancije uspio sam kompilirati i preko serijske konzole ubaciti trunk DD nakon selektivnog prebacivanja Delboyevih patcheva, ali nije radio wifi, status u Luci i dr. Od valjda 5-6 kompiliranih verzija 15.05. i trunk DD samo jednom mi je proradilo i to djelomično.
Lijepo izgleda DD s material temom, vidi attach :-)
Uglavnom, dok se developeri ne dogovore da li će se držati particijske sheme kakva je u trunku ili original kakvu mi koristimo i dok sve te patcheve ne ubace i testiraju, ništa od toga.
Nema više smisla zafrkavati se sa starim siemensom.
Life is too short :-)