Tema: Dronovi
View Single Post
Staro 09.08.2016., 17:53   #30
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Napad na grad uključuje rušenje mostova kao #1. Uzmi knjigu iz povijesti, za početak.
Kakve veze knjiga iz povijesti ima sa zakonima?

Citiraj:
To što ne vidiš znak zabrane kod nas, ne znači da nije zabranjeno za fotkanje.
Ok, znači ne treba biti znak, možeš li mi onda postaviti koji članak zakona je propisao da se ne smiju fotografirati/snimati mostovi?
Jer ako ne treba biti znak, a ni zakon, kako se to onda provodi? Usmeno? Jedan murjak predaje smjenu drugome i kaže pazi na most? lol

Citiraj:
Digni dupe i informiraj se.
Zašto bi digao dupe, imam na internetu sve zakone pri ruci i čitam što me zanima.

Citiraj:
https://answers.yahoo.com/question/i...5090847AA9AkDy
Obično ne vidiš te oznake na mostu, nego ispod i oko mosta. Ako ih nema, a netko te primijeti kako fotografiraš, možeš biti legitimiran.
Nakon Istanbula si prešao na New York, tražiš mostove svugdje po svijetu osim gdje bi trebao, kod nas.

Citiraj:
Bio sam u nekoliko raznih situacija gdje sam bio legitimiran i gdje mi je bilo zabranjeno fotografiranje, iako nigdje nije bilo znaka zabrane.
Koje je bilo obrazloženje zabrane snimanja i što si točno snimao?

Citiraj:
Na tebi je hoćeš li poslušati rečeno ili ćeš se ići inatiti i pokušavati istjerati svoju pravdu.
Ne postoji moja pravda, postoji zakon i lokalni propisi, da bi se nešto zabranilo, mora postojati propis i razlog zbog čega je to tako.
Navala partizana na "strateško mjesto" ulaska u grad nije razlog, to je lupetanje.
panasonic je offline   Reply With Quote