Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 08.08.2016., 22:19   #1848
Poggiali
Rocker
Moj komp

Poggiali's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Neki dan su mi stigle Xiaomi Piston 3 Youth Edition, narucio sam preko GearBesta, bile su najpovoljnije tamo, i kao sve drugo sa GearBesta, stigle su za 7 dana. Primjecujem da skoro sve salju iz Belgije, pa valjda zato.

link: http://www.gearbest.com/earphones/pp...tml?vip=209378

Slusalice sam narucio najvise zbog toga sto me original verzija odusevila, a posto sam original poklonio, htio sam vidjet youth edition verziju buduci da sam na nekoliko mjesta procitao da su to uglanvom iste slusalice, samo je razlika u optickim stvarima ( razlika u kabelu, kontrolama i nepozlacenom 3.5mm jacku)...

Odmah da kazem, zvuk nije isti... nije da je zvuk los, ali prije svega, bas koji proizvode original P3 je prostraniji i nesto dublji... ostalo je ajmo reci isto. Sam bas se moze dobiti podesavanjem EQ-a i nije sad to toliki nedostatak da je neslusljivo, ali primjetno je.

Druga stvar je da su Youth Edition za nijansicu tise od original verzije, pa je dobro mozda uzeti u obzir koliko vas player moze ponuditi snage... Na Galaxy S5 ih uglavnom slusam do kraja pojacane, i glasno je, al nekad bi mozda jos malo dodao...

E sad one bolje stvari... Meni se osobno puno vise svidja flat kabel... jednostavno se manje petlja, djeluje robusnije i prijatniji mi je.

Slusalice su mrvicu udobnije, mozda zbog vanjskog prstena koji je nesto uzi od original verzije pa mi ne dodiruje usnu skoljku.

Daljinski mi se vise svidja jer je nekako laksi za uhvatit i sami gumbici su vise razmaknuti, lakse pogodim koji mi treba i imaju ljepsi klik od original verzije.

I na kraju slusalice su povoljnije sto im ide dodatno u prilog..

Evo par slikica i ispod par slikica usporedbe sa original verzijom. Slusalice dolaze sa 4 velicine gumica.

P.S. da nekog ne zbunim, oba modela su original Xiaomi, samo je Youth Edition budget verzija Piston 3 slusalica.

Na prvoj slici se vidi za koliko su Youth Edition duze.

I brzi unboxing:

https://www.youtube.com/watch?v=G2yoQYYEvdk

Uskoro mi stizu Usams Ejoy pa bude i koja rijec o njima
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
Poggiali je offline   Reply With Quote