Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.08.2016., 10:50   #23081
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Meni osobno u prometu nema gore stvari nego kada se ispred mene netko sporo vozi ( i pri tome mislim ispod ograničenja) a nikako ne možeš brzo pretjecati zbog uske ceste ili prometa.
Ono ok, oduzmi prednost, trubi, ne znam... ali nemoj se vući po cesti, na to dobijem mlade.
Fakat sam poludio par puta kad se netko na cesti gdje je ograničenje 50 ili 70 voze se tipa 40 na sat.... jednom sam ga pretekao, i usporio ispred njega na 20 na sat i vozio se tako 10 min i nisam dao da me pretekne. Žena popizdila doslovce XD
Ne znam što ti ljudi rade za volanom, pišu blog na mobu uz blowjob, režu nokte na nogama ili što?
Ja baš to i ne bih radio. Prvo, ako mi se žuri i želim nekog preteći, onda sigurno nakon toga ne bih vozio polako da ga naučim pameti. Drugo, vidio sam par puta da takve situacije eskaliraju u "brake check" i slične lekcije, pa kasnije autolimari imaju posla. Ako se već vuče ko puž i nepotrebno koči promet, pretekneš ga i bok. Slažem se, takvi vozači živciraju. Ali sigurno ne želim zbog toga posjećivati limare.