Tema: Košarka
View Single Post
Staro 08.08.2016., 09:13   #981
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma Španjolci se tek zagrijavaju, to što smo prvo s njima igrali sjelo nam je ko budali šamar.

Aco trica primijenio isti recept s kvala - čuvaj reket i daj im da pucaju izvana, računavši da ne mogu biti u dobroj šuterskoj formi nakon pauze i na početku turnira. Mirotića je išlo i sreća da je Gasol taj koji u Espagni puca kad grmi, jer Mirota je bio sam na trici u zadnjem napadu...

Nismo još niš napravili, ali dobro to izgleda. Fino je Aco to posložio. Igramo dobru obranu, i to nas izvlači i odnosu na napad koji malo šteka. u napadu skoro da i nemamo akcija, Babo i Šarić imaju sve ovlasti.

Bila je ovo prava momčadska pobjeda u kojoj su svi dali svoj doprinos. Ukić nakon dugo vremena prava kapetanska partija, dobar u obrani s nekoliko važnih poena u pravom trenutku. Šarić se muči u napadu, ali dao doprinos u skoku i na kraju odlučio tekmu. Hez pogodio važnu tricu sa sirenom na poluvremenu s kojom smo došli na 8 razlike. Babo se isto mučio sa šutom, ali imao važnu seriju 5:0 u trećoj kad su se Španjolci skoro odvojili. Planinić pucao bacanja 9/10, nevjerojatno za centra.

Još Argentina, Brazil, Nigerija, Litva. Uz ovakav pristup i borbu možemo proći dalje. Prije turnira računao sam da možemo dobiti Nigeriju i Brazil, pa se s Litvom potući za prolaz. Sad smo ovom pobjedom zakomplicirali priču u skupini

S gauchosima će biti teško, 4 fantastična igrača, ali poput nas imaju kratku rotaciju, a uz to su tri najbolja igrača u poznim godinama. Rotirat će ih i tu treba čekati šansu, kao i protiv Španjolaca. Biti blizu i iskoristiti priliku kad odmaraju najbolje.

Sad čekam naše novinare da osvane članak o tome kako će se čuvati Duranta u finalu